Kiezerskoorts

bijbeldinsdag 12 december 2017 09:17

 

Het zal u niet ontgaan zijn dat er binnenkort verkiezingen zijn. Politieke partijen beginnen al over elkaar te buitelen om aandacht te generen en komen met allerlei beloften.  Waarheden worden wat verdraaid en iedereen belooft het beste. Ook in Medemblik begint de koorts al licht te stijgen met boute uitspraken van enkele partijen en dat zal met maart 2018 in zicht nog wel vaker voorkomen. Daar trekken we ons niets van aan hoor. Wij weten waar we staan, wat we gezegd en gedaan hebben en hopen dat jullie en u dat ook zo herkennen. Eigen kracht roepen we dan.

We hebben afgelopen maandag de lijst samengesteld en we mogen trots zijn dat zoveel mensen willen getuigen van Christelijke politiek. Er staan ouderen en jongeren op uit diverse kernen. Ik mag de gemeente weer vertegenwoordigen als lijsttrekker en beloof dat weer met dezelfde passie in te vullen. Evert Jan Gorter staat als tweede op de lijst en kan niet wachten om volop te beginnen.

Naast de steun van onze leden en de stemmers, bouwen we vooral op het vertrouwen van ons voorbeeld en proberen we een stukje Christus in de dagelijkse maatschappij te brengen. Gelijkheid, rechtvaardigheid en zorg voor zwakkeren is en blijft ons motto, maar we hebben ook een zakelijke kant en passen op de centen. We geloven dat mensen met elkaar verbinden een antwoord is op de polarisatie en het populisme van deze tijd. Dat moet toch iedereen aanspreken! 

Silva Visser

ChristenUnie

« Terug